nog 3! Licht gezocht….!

Nog 3 weken te gaan! De tijd gaat nu wel heeeel erg hard! Zowel de kamporganisatie als de leiding begint nu toch behoorlijk zenuwachtig te worden. De mails over kamp schieten dagelijks in extreme hoeveelheden door onze mailboxen. Er wordt veel geregeld, geknutseld, voorbereidt…
Kortom, we hebben met z’n allen aardig last van kampkoorts! Want er moet nog wel het e.e.a. gebeuren en op dagelijkse basis zijn we bezig met vragen als ‘wie heeft er al betaald’, ‘ wie heeft z’n medische formulieren nog niet ingeleverd’ etc. Ondertussen wordt er op de achtergrond gewerkt aan allerlei praktische zaken voor kamp en das niet altijd even eenvoudig. Zo zoeken we nog het nodige aan verlichting voor het podium wat gebouwd gaat worden. Het gaan dan om zogenaamde Par – verlichting. Dat zijn van die speciale lampen die gebruikt worden op feestjes en in theaters enzo. Dus als jij een adresje weet die ze een weekje wil uitlenen…? En anders lossen we het ook wel op hoor….
Maar er is ook nog behoefte aan microfoons, 27MC’s (zogenaamde bakkies), grote (slagers) bbq’s en natuurlijk: centjes. We kunnen nog wel wat sponsors gebruiken! We zijn er financieel nog niet, maar met de nodige inspanning van iedereen komen we er wel!

Oh ja, wat we ook nog zoeken: iemand die even het mooie weer voor ons regelt tijdens kamp. Wij denken dat de zomer wacht met echt doorbreken totdat we op kamp gaan. Dat kan niet anders. Maar als iemand dat nou effe regelt… 🙂

De draaiboeken van de speltakken naderen ook zo’n beetje hun voltooiing. Natuurlijk was het programma al bekend, maar de laatste tijd is er natuurlijk hard gewerkt aan de definitieve invulling van de details. Leuk om te zien hoe ontzettend veel werk erin gestoken wordt. Leuk ook om te zien hoe ontzettend creatief onze leiding eigenlijk is. In staat om van eierdozen complete tijdreismachines te bouwen 🙂 Gaaf!

Afgezien van dat we nog voor zo’n 2 maanden werk hebben liggen wat voor kamp klaar moet, loopt alles dus bijzonder soepel. Ach. Slapen doen we wel na kamp. En de lol van het voorbereiden van dit geweldige evenement maakt alles weer helemaal goed. We hebben er zin an. En natuurlijk hopen we dat dat ook voor alle deelnemers geldt. Als de laatste opkomst enigszins een indicatie is voor hoe de sfeer op kamp gaat worden, dan komt alles helemaal goed!

Nog 3 weken dus. We gaan dus maar weer stoppen met typen, want eigenlijk…. hebben we daar helemaal geen tijd voor 🙂

Advertenties