Gastenboek

Laat hieronder, in de reactievelden, je reactie achter, en tijdens kamp zullen we proberen het over te brengen naar het desbetreffende jeugdlid.

Wil je een meer persoonlijke boodschap overbrengen, die je niet in de algemende reacties wil achterlaten, maak dan gebruik van het contactformulier

71 gedachten over “Gastenboek

 1. Àlle leiding en organisatie ontzettend bedankt. Nikki (kabouters) heeft een topweek gehad, ons compleet vergeten en had graag nog een week gebleven.
  Nog 1 vraagje van (al heel erg verwende ouders). Komen de foto’s van vrijdag en zaterdag ook nog op de site?

 2. Bedankt voor de leuke week !! het was echt te gekke week !! ik heb het onwijs naar me gezin gehad leuke dingen gedaan zoals: Het klimmen , kermis , shoppen , zwemmen en het uiteten ! het was gewoon een hele grave week en met veel lol !! die ik nooit meer ga vergeten !! Bedankt voor deze week !! tuftufteam bedankt en joksplo leiding bedankt !!!!

 3. Alle leiding, super bedankt voor de onwijs gave week die jullie mijn dochter Isa hebben gegeven. Vermoeid maar vol verhalen kwam ze thuis ondanks dat de bus wat verlaat was. Alle lof en respect voor de leiding voor het verzorgen en bezighouden van onze kinderen en daarnaast ons updaten qua info en fotos. Bedankt voor dit alles en tot volgend jaar!!

 4. Alle vermoeide leiding, heel erg bedankt voor jullie tomeloze inzet. Jayson en Kay zitten vol verhalen en zijn beide dolenthousiast! Munster shoppen, dierentuin, kermis, tot laat s ‘nachts voor het kampvuur, corvee, alles was leuk! Hartelijk dank voor het verzorgen en weer veilig thuisbrengen van mijn kinderen! (en nu mogen jullie ook bijkomen!)

 5. Zaterdagmiddag, de bus is verlaat! Ben ik er ook eens op tijd ha ha. Lekker kletsen het is mooi weer, dus niet erg. Tegen half 5 zijn ze er dan. Allemaal vermoeide gezichten, maar ik kan zien dat ze het leuk hebben gehad met elkaar. We verzamelen de bagage, het lijkt wel meer als op de heenreis??? ID kaarten en zorgpassen terug. Afsluiten op het veld en ze krijgen een mooie herinneringsbadge. De leiding ziet er ook moe uit, maar ook voldaan. Complimenten en bedankt voor de fijne week die jullie met zijn allen met mijn kinderen hebben gemaakt. Tot volgend jaar.

 6. Goeiemorgen!? GEEN BEELDEN &GEEN KRANT??????????????????
  Ik heb jullie heus wel door hoor. En wij maar denken dat jullie ons op de hoogte willen houden:
  1. lekker snel allerlei info naar die ouders dan voelen ze zich ook een beetje betrokken
  2. het gaat goed, ze reageren enthousiast
  3. kijken wat ze doen als we ff niks van ons laten horen?
  4. gelukt! kijk eens wat een protest!
  5. even aan het lijntje houden en net doen of we van niets weten
  6. honderden foto’s ineens – zijn ze even rustig
  7. en dan niets meer – ontwenningsverschijnselen??? – is de bedoeling want:
  anders hebben onze scouts niks meer te vertellen bij thuiskomst en hebben alle ouders natuurlijk weer het hoogste woord. Gewoon lekker naar jullie kids luisteren dan hoor je het HELE verhaal.
  Lieve Cassie ik kan bijna niet wachten tot jullie vanmiddag weer thuiskomen zodat ik ook hoor hoe alles is afgelopen. Dikke kus en knuffel van papa EN
  KAMPLEIDING, jullie waren en zijn geweldig en zorgen natuurlijk voor een grandioos slot. DIT zal ik missen maar vind het fijn wanneer ik jullie vanmidddag allemaal weer gezond en wel kan begroeten.

 7. Het is al laat, zou iedereen al slapen? Veel succes morgen met het opruimen van alle fantastische zaken, die jullie hebben opgebouwd. Rij voorzichtig met jullie bijzondere lading aan kids en tot morgenmiddag rond 15.30 uur. Jullie kunnen trots zijn!

 8. Beste leiding, zijnde avonturiers

  Wat hebben jullie onze kinderen een superweek bezorgd. Geweldig!
  Wij willen jullie allemaal bedanken voor die fantastische week. Jullie hebben alles gegeven.
  Nog even en het zit er weer op; helaas, want het was ook vanaf een afstand veel te leuk. We zullen het nog missen.
  Voor morgen een hele goede terugreis gewenst met een goed gevoel achterlatend in Der Heimat.
  Maurits kanjer, zo te zien heb ook jij het naar je zin gehad, morgen verwelkomen we je weer met open armen. We zijn benieuwd naar je verhalen. Veel plezier onderweg en tot morgen.

  Paul en Ottolien

 9. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  We hebben weer genoten van de foto’s en ook van de leuke reacties.
  Nog een dag en dan is de koek weer op en draait de wasmachine waarschijnlijk bij vele overuren maar wat hebben de kids genoten. 🙂
  Mike geniet er nog lekker van en morgen zien we je weer kanjer.
  Groetjes Pa en Ma

 10. Jolanda Wolff (moeder van Talitha en Esther - kabouters; Thomas - welpen; Nathan - verkenners) op schreef:

  Ik vind het echt super geweldig hoe jullie dit kamp voor de kids hebben georganiseerd. Echt petje af voor deze hele organisatie. De kinderen stralen op de foto’s. Zo te zien hebben ze het allemaal naar hun zin en maken ze allemaal veel plezier. Niet eentje uitgezonderd. Ook de leiding straalt, al zie je al wat vermoeidheid op de gezichten verschijnen (dat is dan ook niet zo verwonderlijk met al die kids). Super. Goed dat we steeds via de foto’s kunnen meekijken.

  • Hier sluit ik me van harte bij aan. Chapeau voor de gehele organisatie!! Leuk dat er weer zoveel foto’s zijn geplaatst. Veel plezier nog en tot morgen!

 11. wat een leuke filmpjes ook, en ook nog van eerdere dagen. helemaal geweldig. Weet iemand hoe ik zo’n filmpje kan downloaden?

  • Jolanda Wolff (moeder van Talitha en Esther - kabouters; Thomas - welpen; Nathan - verkenners) op schreef:

   Sorry, ik zou niet weten hoe zo’n filmpje gedownload kan worden. Ik krijg de foto’s niet eens op mijn computer, helaas. Misschien weet iemand hoe dat moet?

   • Op foto klikken op deze site dan kom je in Picasa, dan gewoon kopieeren naar je eigen afbeeldingen of map waar je ze wilt hebben. Succes!

 12. Nou nou nou, dat noem ik nog eens wraak nemen op al die ‘kritische’ ouders hier in Sweet Lake City. Urenlang hebben we aan de PC gekluisterd gezeten, met alle gevolgen van dien.
  Werknemers die óf met dikke wallen onder de ogen óf veel te laat en sommigen zelfs helemaal niet op hun werk verschenen. Huismannen en huisvrouwen die toch nog maar even een uiltje gingen knappen. Verontrustte middenstanders die zich afvroegen waarom er zo weinig klanten waren.
  Maar ja wij wilden toch wel heel graag weten hoe het jullie daar in het verre Haltern verging.
  Gelukkig tonen de beelden maar weinig scouts die een beetje aan het eind van hun latijn zijn, hooguit een enkele leidinggevende die wat onderuitgezakt door de camera wordt gesnapt.
  Weten jullie trouwens dat er op dit moment ook een ander groot evenement wordt georganiseerd? In Londen worden ’s werelds beste sporters stevig aan de tand gevoeld. Ik heb gezien dat we ons voor de Spelen van 2016 in Rio geen zorgen hoeven te maken. Waaschijnlijk zijn er nu al verschillende scouts van jullie gescout voor de onderdelen beach volleybal en verspringen.
  Maar alle gekheid op een stokje – mensen ik ben enorm onder de indruk van jullie prestaties en hoop dat er nog veel meer waarderende berichtjes komen.
  Nog ff volhouden en dan ……………………..

 13. Hallo allen,
  Al vele jaren kijk ik met bewondering naar het enthousiasme van de leiding van scouting Impeesa Zoetermeer!! Rik en Manon (zijn overigens gewoon broer en zus dus Rik is niet verliefd op haar!) hadden er weer heel veel zin in, en dus moesten er nog wat dingen aangeschaft als goede schoenen, zaklamp enzovoort, en dat doe je dan als moeder met de opmerking: dan moet je nog minstens 5 Jaar bij scouting blijven ha ha. Geen probleem werd me verzekerd. Ik hoop dan ook dat ze ooit als leiding aan de bak gaan; net als Baloe als jonge hond voetballend, kokkie met zijn aanstekelijke lach, en al die andere bekende leiding die ik terugzie op al die leuke foto’s die mij een kijkje in de keuken geven van dit super jubileum zomerkamp in Haltern am See. En op mijn kinderen (ook Tim) een onvergetelijke indruk maken.
  En dat alles geheel vrijwillig. Complimenten complimenten en een diepe buiging voor de gehele organisatie!
  Rest mij nog jullie een fijne week te wensen en weer ontzettend bedankt dat mijn kinderen weer zo’n superweek mogen beleven.

 14. Alhoewel hier natuurlijk ook met smart op de foto’s wordt gewacht willen wij toch ook eerst en vooral nog maar eens onze waardering uitspreken voor de organisatie en alle andere mensen die meehelpen aan dit kamp dat de kinderen ongetwijfeld nog heel lang zal bijblijven. Wat ziet het er allemaal fantastisch uit! En dat we als ouders nu allemaal zo ongeduldig zijn, komt ook alleen maar doordat we de afgelopen dagen zo verwend zijn met de snelle berichtgeving.
  Een dikke knuffel voor kabouter Elisa en tot zaterdag!
  Judith en Michel Geensen

 15. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH 22.00 uur inmiddels, ik heb vierkante ogen en een muisvinger van het ‘iedere keer even kijken of er al foto’s staan’ gedoe. Ja ik snap dat die Explo’s (de schuld van Jayson) en Jotak maar niet gaan slapen en dat die Welpen constant moeten plassen en die Verkenners nou nooit een stil willen zijn (komt door Kay) maar al die snikkende ouders dan? Weet je wel hoe erg het is als zij morgen als zombies op het werk verschijnen en op de vraag ‘watziejeeruithebjesomsslechtgeslapen’moeten antwoorden: ‘NEE! IK ZAT TOT DRIE UUR S’NACHTS ACHTER MIJN LAPTOP IN DE HOOP NOG 1 EENVOUDIG FOTOOTJE VAN DE WOENSDAG VAN MIJN KIDS OP SCOUTINGKAMP TE VINDEN’.
  Ik denk persoonlijk, dat je je dan nooit meer op je werk kan vertonen.
  Willen jullie dit op je geweten hebben? NEE TOCH! Help die arme hardwerkende ouders dan aan een goede nachtrust!

 16. Wij, de ouders van Bram (welpen) zijn heeeeeel erg jaloers op een kamp als dit.
  Wat ziet het er allemaal uitermate goed verzorgd uit.
  Wij zien aan de foto’s dat iedereen enorm veel plezier beleefd dankzij de inzet van de gehele leiding.
  Bram, mocht je dit lezen, wij wensen je nog heel veel plezier de laatste paar dagen in Duitsland!
  Dikke kus van Mamma, Pappa en Rens!!

  • Haha,
   Ook wij zitten elke dag te wachten op de foto’s. Het is net of je er toch een beetje bij bent. En wat is het hele kamp toch fantastisch in elkaar gezet. Bravo voor de organisatie en de leiding die dit allemaal mogelijk maken. Nog een paar daagjes genieten!
   Een dikke knuffel voor kabouters Cherissa en Adaya van papa en mama.

 17. Hoi Allemaal. Oweh oweh geen foto’s en geen kampkrant. Dan ook maar even de teletijdmachine want misschien zijn jullie allemaal wel in de tijd verdwaald. Eerst op een moderne manier maar even via Google Earth op jullie neergekeken. Massa’s bomen, gras en water maar geen scouts te vinden.
  Geprobeerd draadloos contact te leggen met Sidonia en/of Lambiek, maar van hun ook taal noch teken.
  Er zit niets anders op dan maar af te wachten en te hopen dat jullie in die andere tijd én veel plezier hebben én de weg naar huis weer weten te vinden.
  Wanneer 1 van jullie dit leest (als het Krimson maar niet is) geef kabouter Cassie dan maar een lekkere warme knuffel van haar papa en vertel haar dat in dit tijdsdeel alles goed gaat.

 18. Bijna op weg naar het werk maar eerst effe kijken naar de foto’s van woensdag; die zijn er dus nog niet ….. Vanaaf ??? Heel veel plezier en het lijkt nog mooier weer te worden daaro ! We genieten met jullie mee. Groeten aan iedereen van Peter & Heleen (ouders Pauline Stam)

 19. 7.30. Zit ik me te verheugen op weer een heerlijk uurtje foto’s kijken en krantje lezen, zijn er nog geen foto’s. en ik barst van nieuwsgierigheid……..

  groetjes aan Nikki (kabouters)

  • Hier nog een paar nieuwsgierige ouders. We zijn verwend met al die mooie foto’s, maar jullie zijn vast veel te druk bezig met allemaal leuke dingen doen daar. Veel plezier nog en een hele dikke knuffel voor Jasmijn (ook een Kabouter)

 20. Het ziet er allemaal geweldig uit! Leuk dat wij op afstand kunnen meekijken en meelezen. Dank daarvoor. Heel veel plezier nog de rest van de week, maar dat gaat vast lukken!

  • Ik heb ook net de foto’s gezien bedankt hiervoor heb ik even mijn dochter Amy kunnen zien. Geef haar maar een knuffel van haar vader en haar moeder.

 21. Als gaat goed daar zo te zien horen en lezen enne wij zijn hier toch erg benieuwd of de vlam van rob eenrichting is of ook een vlam van marit haar kant is :-))
  Complimenten voor het op de hoogte houden van het thuisfront op deze manier zelfs oma is aan het meelezen!!
  Geef marit een dikke knuffel van ons(of ze moet hem liever van rob krijgen 🙂 en geniet er nog lekker van
  Irma en Bram (moeder en verzorger van Marit (explo’s)

 22. Wat een zalig moment. Ik hier op mn werk ff relaxen om de foto’s en de krant door te nemen. ERG jaloers op al die blije (maar ook vermoeide) gezichten.
  Nu al alle hulde aan iedereen die vrijwillig deze week voor mn kids overgetelijk maken!!

 23. Tjonge tjonge tjonge! Een dergelijke 24/7 verslaggeving breidt het deelnameaantal aan jullie kamp enorm uit. Ik krijg dagelijks het gevoel dat ik ook midden in het kamp zit en betrokken wordt bij alle activiteiten.
  Toen het begon te regenen voelde ik hier ook druppels op mijn hoofd en soms heb ik het idee plotseling de geurtjes te ruiken die jullie cateringteam voortbrengt. De enige oplossing is dan om ook maar te gaan koken, want anders houdt die rommelende maag me wakker.
  Iedere dag kijk ik wee reikhalzend uit naar de foto’s en de kampkranten maken het verhaal helemaal compleet. Chappo voor jullie allemaal: creatievelingen, leidinggevenden en deelnemers.
  En vergeet Cassie niet een dikke knuffel te geven van haar vader!!

 24. Zo te zien hebben ze het geweldig naar hun zin. Geniet er lekker van kids. Leiding een geweldige site, erg leuk gedaan. Groetjes uit sweat lake city. ( nu bewolkt, 16 graden ) Geniet er lekker van Gianni en vergeet je sokken niet aan te doen. Kunuffel van Papa, Mama, Quinty de Graaf en Tyra

 25. Wat een fantastisch kamp hebben jullie! met grote verbazing en bewondering aanschouwen we de opbouw van het kamp, de schappen met broden…een ochtendje ontbijt dus…ladingen met spitskool….’t is maar het avondeten ….en de hele entourage. Geweldige organisatie! Elke dag even foto’s zien en volgen wat jullie nu weer (ooks ondanks het weer) hebben gedaan. Jullie kunnen je weer goed uitleven in het thema: Suske en Wiske, maar ook tante Sidonia, Lambique, Jerome en professor Barbaros zijn allen subliem! elke dag is het weer spannend om te zien wat jullie belevenissen zijn. Eva en Lieve, zo te zien genieten jullie volop!!!
  groetjes aan iedereen, van Frans en Thea

 26. net weer voor de 3e keer de foto’s van vandaag en gisteren bekeken. en net ook de kranten doorgenomen met een lekker bakkie erbij. Was ik maar weer 10, zucht.

  knuffel voor nikki (kabouters) en zeg maar dat we haar erg missen en ook jaloers op haar zijn

 27. Bedankt voor de mooie foto’s en leuke updates in de kampkrant. Zo kunnen we op afstand ook een beetje meegenieten van het kamp. Wat een organisatie zeg, het ziet er allemaal super gaaf uit. We wensen jullie allemaal een super kamp toe om nooit te vergeten.

  Bij deze een dikke knuffel voor Thomas van de Esta’s.

  Groetjes, Marcel, Kitty en Martijn Legtenberg

 28. Wat een super leuke foto’s en zo te zien heeft iedereen t naar zn/haar zin.
  Heel veel plezier de rest van de week. dikke knuffel voor Anouschka van Ton en Karin de Weert

 29. Het ziet er allemaal super geweldig uit.
  Willen jullie knuffels overbrengen naar Talitha en Esther bij de kabouters, naar Thomas bij de welpen en naar Nathan bij de verkenners van Mama, Dirk en Elisa. Dat ze nog een leuk kamp mogen hebben met natuurlijk heel veel mooi weer.

 30. 16 graden maar, daar in Haltern! Brrr en hebben de Explo’s en Jotak nou buiten de nacht doorgebracht:)? Flink wandelen dan vandaag om weer beweging in die stramme spieren te krijgen! Ook Kay bij de Verkenners veel succes vandaag met de Hike terug.

  • Wat ziet het er toch geweldig uit de site en de plek waar jullie nu zijn super wat een organisatie. De eerste fotos is een feest om te zien en om naar teblijven kijken,met een lekker bakje koffie vandaag de hike loopse en doe rustig aan veel liefe knuffels aan Ramon van zijn vader,moeder en Naomi

 31. Helaas, geen foto’s dus, maar we hopen dat tijdig het goede weer jullie zal bereiken.
  Misschien toch nog even een algemene mail van de leiding hoe het dan gisteren op die regenachtige dag was.
  Geweldig dat alles zo goed verloopt en nogmaals wat hebben jullie een schitterende site, dat is op zich al een feest. Vakwerk hoor!!!!!!!!!!
  Zo zie je maar IMPEESA 4-ever!
  We hopen natuurlijk dat onze zoon Maurits het ook naar zijn zin heeft en wij zouden het fantastisch vinden als jullie hem vertellen dat wij van hem houden en dat hij dikke knuffels en kussen van zijn papa en mama krijgt.

  Paul Taverne en Ottolien de Rijk

 32. Wat ziet het allemaal geweldig uit zeg! En wat een leuke foto’s. Fijn ook dat de foto’s er iedere keer zo snel opstaan. Op die manier kunnen wij als thuisblijvers goed volgen wat er allemaal gebeurt. Nog heel veel plezier daar en knuffels en veel liefs voor Kristel en Maaike.

 33. Dinsdagochtend! Bakkie koffie gemaakt, boterhammetje gereed en op naar mijn PC voor een uurtje kampbelevenissen………………………….. Wat is dat nou? Hier buiten komt het met bakken uit de lucht en geen zonnestraaltjes uit Duitsland! Ff naar FB om te kijken wat er loos kan zijn en daar komt de aap uit de mouw ……………………… Hike ………………. geen foto’s!!!!!
  Nou dan maar een daggie zonder en vast verkneukelen op morgen. Veel plezier en hopelijk iets minder nattigheid als hier.

 34. Vanuit een zonnig Frankrijk op telefoon internettende kan ik niet alles op de site goed lezen. We willen een ieder natuurlijk wel heel veel plezier wensen, met name onze esta Anouk! Dikke kus voor jou van Papa, Nathalie, Ella, Janne en Fientje
  Ps: we zijn weer bij die winkel geweest 🙂

 35. wat ziet het er allemaal weer heerlijk uit. ik ben gewoon jaloers.
  willen jullie kabouter Nikki een knuffel geven van haar vader en moeder? We zijn benieuwd hoeveel “schatten” (steentjes, bloemetjes, blaadjes) ze deze week bij elkaar sprokkelt.

 36. Jongens bedankt voor weer een uurtje Impeesa-kamp terwijl ik gewoon thuis achter mijn PC zit. Wat een klassefotograaf om het zo in beeld te brengen.
  Jullie hebben daar wel een prachtaccommodatie gevonden en aan uitdagingen geen gebrek en te zien aan al die vrolijke koppies stapels plezier. Jullie weten de thuisblijvers wel jaloers te maken. Benieuwd naar de dag van morgen.
  Willen jullie Kabouter Cassie een dikke knuffel van mij geven en zeg maar dat ik haar vrolijke snuitje thuis mis. Bedankt en tot morgen.

 37. Wat ziet het er allemaal fantastisch uit. Respect voor de mensen die dit georganiseerd hebben. En wat fijn dat dit allemaal te volgen is via de website. Ook voor deze mensen een groot compliment. Nog heel veel plezier de komende week.

 38. Verbijsterd te zien, hoe die maffe Impeesa vrijwilligers dit toch allemaal weer bijeen gesprokkeld hebben. Techneuten, crea bea’s, financiële experts, shop till you drop’pers (mbt de enorme voedingsmiddelen inkoop) en natuurlijk de handy mannetjes en vrouwtjes..pffff
  Dankzij jullie genieten mijn kids van een geweldig kamp! En als kers op de taart die actuele foto’s, ik kijk zo’n beetje om het uur of er weer iets te zien of te lezen is, heb dus eigenlijk geen leven meer.
  DANK!!DANK! DANK! Enne hou vol he, allemaal.
  (ps met de groetjes aan Kay Delfos, Verkenners)
  Pauline Delfos

 39. Wat ziet het er allemaal GEWELDIG uit. Wij krijgen ook helemaal zin in zo’n kamp. Dat was vroeger toch wel anders ;).
  Onze complimenten ook voor de organisatie, wat een werk allemaal, en dank jullie voor het enthousiasme wat jullie aan de dag leggen.
  Wij kijken met een blijde grijns naar de foto’s en blijven jullie op de voet volgen.
  Dank jullie allemaal en geniet er met zijn allen van!!!!!!
  Groeten van Fred en Manuela van de Werken

  P.S zouden jullie Mike van de Werken van de Welpen a.u.b. een dikke knuffel van zijn pa en ma willen overbrengen, onze hartelijke dank daarvoor.

 40. Wauw, wat ziet dit er gaaf uit. Begint wel te kriebelen als je dit allemaal weer ziet. Impeesa veel plezier en succes.

 41. Dit wordt een ‘never ending story’ want met een dergelijk kamp kan Impeesa zeker weer 50 jaar door. Ben bang dat jullie dagelijks verslag een dagtaak wordt om te volgen. Moet er niet aan denken wat dit aan inzet kost om te produceren.
  GRANDIOOS ………………… nu al!

 42. Wat hebben jullie allemaal hard gewerkt aan de opbouw. En nu maar veel plezier allemaal.
  En alvast voor Nikki: veel plezier en straks lekker slapen.
  groetjes han en Jolanda

 43. Vindt het erg jammer dat ik toch niet mee ga, maar ga de site zeker volgen en zal wel verhalen horen van patrick. onwijs veel plezier en ik hoop op goed weer

 44. Ziet er geweldig uit, wens jullie een onwijs gaaf te gek cool kamp toe…….. en opbouwploeg zet ‘m op……

 45. Geweldig ziet het er uit. Wanneer ik de gelegenheid heb, kom ik kijken en wellicht ook een nachtje bivakkeren. Kampvuur aan!!!! M,n kampvuurmantel al opgzocht. Jammer Suzanne dat je er niet bent. Volgend jaar?

 46. Mijn compimenten aan de organistie en de maker(s) van deze site! Dit moet gewoon een fantastisch kamp worden! Vind het nu wel jammer dat ik deze niet ga meemaken.

  • Suzanne, jammer inderdaad, maar hartelijk dank voor de complimenten. ‘Volgende keer beter’ klinkt wat raar bij een 50 jarig jubileum, maar het gaat om het gebaar 🙂

 47. Wat een website, ziet er goed uit. Dat moet wel een fantastisch kamp worden.
  Als ik zie met hoeveel energie er aan alles wordt gewerkt.

Laat hier je reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s